kéž správná slza, co má, na černou růži v srdci skane... nechť láska, co má, znovu a naždy vzplane...
07.02.2009 12:19:00 | NikitaNikaT.
...tak si teď u Tvé krásné básně říkám: Ještěže nám Bůh slzy dal...bez nich by s největší pravděpodobností naše srdce puklo jako přezrálý lusk...:-)
07.02.2009 10:00:00 | Lota