Jak doteky motýlů
V trávě hebké,
motýl sídlí,
našeptává písmenka.
Napovídá,
hlas mu sílí,
dívka píše znaménka.
Zrychluje,
ruka bolí,
básně motýlí spřádá.
Už nemůže,
slzy roní,
a motýl stále našeptává.
Přečteno 360x
Tipy 7
Poslední tipující: Denael, Šantir, Duhová, Petbab
Komentáře (0)