Asi jediné úterý mi přišlo jako opravdu dobré, v podobném duchu se to mohlo nést celé - absurdní "pokrmy" a celkem originální rýmy (ne čtvrtek - krtek), má to potenciál být dobrá blbost, škoda že je zatím plně nevyužit.
07.02.2009 13:41:00 | CorrimsonTom