Sváťa Půlec největší Český Horolezec
Anotace: Pocta Sváťovi od Varla Frištenského.ps: zase někdy Bivaku a Cimrmnan je mluvka.
Leze leze po železe
Leze vzhůru k Milešovce
Sváťo Pulče....Bivaku
Snad nelezeš do mraků
Už neleze po železe
Neleze už po Milešovce
Spadl z výšky Sváťa Bivak
Spadl blbě
Spadl na znak
Jede jede na železe
Jede vzhůru k Milešovce
Na vozíku jako pán
Jede Sváťa
Jede sám...
Komentáře (1)
Komentujících (1)