Povedená básnička, ale myslím, že už ses dočkala - nebo ne? :))
05.10.2005 19:54:00 | Zdeňka
Komentář s příchutí pesimismu:
Život je věčná čekárna
plná stojících hodin a zmatků,
někdy si člověk připadá,
že je zas na začátku.
05.10.2005 14:21:00 | Beáta
nečekej panenko,
rozhlídni se,
mouchy se rozletí,
podívej se,
kolik lidí na světě,
kolik životů,
z bolestného poupěte,
vzkvete do květů...
05.10.2005 12:38:00 | jarkaj