Prosba
Anotace: o jednom nevěrném
Má lásko ty víš,
co potěší mě.
Pojď blíž…
Toužebně obejmi mě
velmi pevně.
Ještě smíš…
Uvnitř těla mého
prázdno mi je.
Sama klesám níž…
Lásko moje
netrap mě.
Opusť ji již...
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)