NEMÁM RÁD.....
Anotace: nemám rád/a nebo ano/
Nesnáším dobu, v niž jsme žili
nesnáším dobu,v niž žijeme dnes
PROČ si sami lžeme,
místo lásky se sežereme
posloucháme pravdy
co jsou jako zlý sen
sen co není vyslyšen
a tak jako včera
lžeme i dnes
a místo úsměvu
zlo si zažehneme...
Přečteno 300x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Daisy.., carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)