Měsíc
Anotace: i ten jde oklamat...
Ze špičky Eifelovy věže
v noci jsem křiknul na měsíc
svez Ty mě kousek
jen se Tě chytím za otěže
po hvězdném nebi plném skic.
Svázal mě svojí jiskrou v oku
neb spěchal za polibky hvězd
hned v bárce seděl jsem
u okna v pravoboku
nestihl prohlédnout mou lest.
V paprscích zahrál protonové blues
peřeje sjížděl v Mléčné dráze
v zátoce pod Polárkou
když náhle změnil kurs
jeho hvězdám zulíbal jsem tváře.
Přečteno 479x
Tipy 16
Poslední tipující: denebrin, AyA Ones, Nút, Alan Black, Simísek, Psavec, NikitaNikaT., Mbonita, Marfuša, Maro Deives, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)