Nejsem
Nejsem ta, co večer vedle Tebe usíná
a pokládá svou hlavu Tobě do klína
Nejsem ta, co čte Tvým dětem pohádky
a chodí sbírat jabka do Tvé zahrádky
Nejsem ta, co vidí ve Tvých očích modřenky
a dostává od Tebe bílé sněženky
Věř mi, že tohle všechno bych teď hodně chtěla,
jenže „tenkrát“ jsem to ještě nevěděla
Přečteno 331x
Tipy 21
Poslední tipující: Holis, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Květka Š., Psavec, Pešulka, Mbonita, Tygropes, NikitaNikaT., strašidýlko-střapatý, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)