ČÍ JE TA HRA ?
Bojím se vzletů, Bože můj
možná se chovám jako blázen
Vždycky tě prosím – při mně stůj
- hlavně při návratu na zem
Slyšel jsi, slyšel, ale všude
vlastní představy, fantazie,
bludiště cest a stíny přeludů
Kdo zabloudí, ten nepřežije
To nebezpečí vzdušných zámků,
když opustíme pevnou zemi…
My opouštíme avšak za to
též jsme opuštěni všemi
A sami se sebou v svém zmatku
pláčem, kde předtím jsme se smáli
Čí je ta hra, co v ní dnes hrajem
A kde jsme se tu vzali ?
Přečteno 291x
Tipy 20
Poslední tipující: Holis, labuť, Doradan, enigman, Psavec, Flamy, fab four, Mbonita, NikitaNikaT., nejsembásník, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)