Přátelství
Anotace: Je to o přátelsví,mezi mnou a chudejma:D Prostě VÁS miluju!!:-*
Přátelství je slabé slovo,
co to by na vás zmohlo?!
Vy jste prostě nejlepší,
užijem si srandu,
moji malí Imriši,
co mi nosí hlavu...
Když se Somrák zasměje,
všici musej taky,
Deniska si zapěje,
to sou teda cvaky!..
...Dál se mi to nerýmuje...
Prostě a jednoduše....
My jsme chudý a zůstaneme spolu!!!
Nic nás nikdy nerozdělí,ani smrt ne!!!
Pač tam...v tom posmrtnym životě založíme chudou skupinu a natřem jim to...,když tam bude někdo z nás dřív....no...tak nám zatím najde managera,aby jsme pak mohli společně!!!
Na podium vstoupit a rozbalit jim tam náš novej hit!!!
Přečteno 858x
Tipy 4
Poslední tipující: Monthy Tamah, Mounkey, Heavy
Komentáře (2)
Komentujících (2)