Anotace: Kde se v nás bere ta síla?
...a tak to má být,hlavně nepostávat,někde ten konec musí být(je zajímavé,že i ti co stojí...tam dojdou)
14.02.2009 11:17:00 | WAYWARD
Člověk je k tomu stvořen, aby šel pořád dál... pohledy zpátky někdy bolí...
08.02.2009 21:13:00 | labuť
Člověk jde dál, i když některé naděje, cíle jsou vzdálené, bo prohrané... stále cosi, byť jen malučkého, co žene nás stále dál a dál... je to síla a chuť bojovat... žít!
07.02.2009 22:42:00 | NikitaNikaT.