Cirkus
Anotace: ..zdál se mi sen o železném cirkusu, byla jsem vlaštovka, která nemohla vylétnout
Železný cirkus..
třeba se za oponou
skrývá mříž
a za mříží tou
mnoho sladkých múz
jen přistup blíž
klidně zastav vůz
klauni Tě zvou
co tě čeká, netušíš
Jinačí krásu okusíš
ač je to velmi laciné
akrobat vyhoupne se výš
co by neudělal pro jiné?
a pak se zbortí střecha
zabije nás i diváky
kdekdo marně spěchá
zemři pro umění taky..
Přečteno 261x
Tipy 11
Poslední tipující: Oťas, Isobel, kikis, Vlk v rouše, NikitaNikaT., enigman, WAYWARD, zlomený a nanicovatý -__-
Komentáře (4)
Komentujících (4)