Jenom jedny nestačí :)
Ženu se jak puma dravá
Za kořistí svou
Čas ten kudlu na krk dává
Nohy už mi nemládnou
S každým krokem je to těžší
Úlovků je čím dál míň
Lovit skalpy mě však těší
Mám jich doma plnou skříň
Není to jen vášeň moje
Každá žena tohle zná
O botách mi víme svoje
Stoky párů doma má
Jara, léto, podzim, zima
Čtvero ročních období
Proč nestačí botka jedna
Kdo to ví ať odpoví
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, stanislav molski polone
Komentáře (1)
Komentujících (1)