Toužím
Toužím se znova zamilovat,
co je láska opět poznat.
Zjistit,že svět krásný je,
že nic není ztracené.
Toužím poznat kouzlo všedních dnů,
bez pláče,smutku,děsivých snů.
Toužím znova lapit svoje štěstí,
všem depkam vrazit pěstí.
Tak co?Bude mi taky zas fajn?
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Gemyni, Štířice
Komentáře (2)
Komentujících (2)