STRÁZEŇ
Anotace: - Reflexe -
Sbírka:
Reflexe
°
Strázeň nedělního rána
v šeravém rozbřesku zůstává zachumlána
Zžíravý hlad a také žízeň
očekávání . . .
. . . bezmocného ticha . . .
na pár obyčejných slov
šeptaných nazdařbůh ke stropu
Bezcitná realita . . .
Strázeň nedělního rána
v šeravém rozbřesku
tolik tichého je prázdna
až dalo by se po něm plout
. . . někam . . .
kde všechno by šlo vrátit zpět
a s okouzlením prožít znovu . . .
°
Přečteno 1279x
Tipy 16
Poslední tipující: Myrja, kavec, kikis, Holis, labuť, Psavec, Flamy, spare, vapiti
Komentáře (1)
Komentujících (1)