9.5.2006

9.5.2006

Anotace: Název asi jasně napoví jak stará tahle báseň je a vše jen díky tomu , že nebyl nápad na jméno tak dostala datum ; - )

Když slunce svítí nad hlavou
a ty už chceš jít spát,

Tvůj milý úsměv na tváři
se v chvíli zmrazí tam,

Jak facku dostal bys přes tvář,

a spadneš dolů do louže
a k tomu zmokneš tam,

A prach slov naplní ústa tvá
však neřekneš nic jen budeš moknout dál,

Ty však musíš vstát a bojovat
i kdybys jediný a sám zůstal tam,

Nepřátel hlas překřiknout musíš
voláním o pomoc a snad už tušíš,

Co myslím tím,když řeknu ti
že láska postaví most
nad každou propastí,

Tak jdi a nezapomínej,že snít a přát si mužes cokoli,
však pravda může být pro tebe rána bolesti,

A pak už zbyde ti jen čas,
na víru v přatel a lásku ...............,
Autor Polik, 08.02.2009
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: padající do neznáma, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Mocka se mi líbí verše spíše ke konci a závěr...

08.02.2009 15:23:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí