a což teprve chuť vitacitu,sytě růžový jazyk malého uličníka v teplákách s vytahanými koleny vyplazený na domovnici,co nemá ráda děti..a milion zajímavých věciček na smeťáku...
08.02.2009 22:09:00 | zvířenka
Madvídek, panenka, základka, chmýří volně poletující, stejně jako vzpomínky... Moc krásné! :-)
08.02.2009 17:18:00 | Anita Buchtová
...vášnivě se rozhovořil
do postávajících myšlenek lidí
o dnech zbytku jejich životů... tohle mě dostalo asi nejvíc tady :o)
08.02.2009 15:17:00 | hanele m.