Planeta
Anotace: Snad se nam zitra bude zit o neco snadneji. Prosim o komentar. Dekuji
Slunce svítí,
Sníh padá,
Ptáci letí,
Kytka vzrůstá.
Všechno tak má být??
Nic neumřít??
Bíle lehounké vločky
S peříčky na zem padají.
Holí ptáci nad hlavou létají
A zem zapadá pod přikrývky
Slunce svítí, svítí stále
Spaluje všechno nadále.
Sníh v popel shořel,
Chudák pták ochořel.
Kytka vyrostla,
Se zemí srostla,
Slunce zastínila,
Ptáka ochránila.
To bylo,
Možná se i stalo,
Ale co teď je??
Nikdo nikoho nezakryje,
Každý umře,
Ale nikdo nežije,
Každý stále vře,
Ale každý se směje…
Komentáře (0)