Nočním městem
Anotace: Můj první, civilistický, pokus, vzniknuvší jako procházka noční Ostravou.
Zhaslé lampy září městem,
mladý pár,
tmavé lampy září městem,
žádný svár.
Nikde žádný svár.
Klidné vlajky vlají noci,
starý strom,
rudé vlajky bez pomoci,
prázdný lom.
Opuštěný lom.
Stará tramvaj na kolejích,
telefon,
tramvaj - poutník o trolejích,
Edison.
Ach, byl moudrý, Edison.
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Ovádko, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)