KOMIKS
teď chci být svá
já nechci si hrát na tvý tóny
chci sama být
a zahrát na struny co bolí
proč bych jen pořád měla hrát ti do noty
já nejsem symbol dobroty
nechci se smát
když tohle není k popukání
já nejsem ta
co bude pořád vždycky k mání
a oblak nade mnou
to není prostor pro tvý věty
to je kouř z mý cigarety
nejsem postava z lásky komiksů
ani živá potrava země Fénixů
já opakuju zas a znova
nevkládej do mých úst svá slova
Přečteno 283x
Tipy 15
Poslední tipující: labuť, Tanzania, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, 6thSun, Valgor, spare, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)