Night swimming
Začni už pět bandurskou, dámo
Tisíckrát jsem Tě prosil o poctivost
Vyhlídky na fiktivní společné ráno
Rvu oči z důlku pro pomíjivost
Proč má zlo patent na podnícené rány
Polknout hořký slib naducané slečinky
Dej mi čas zjistit proč nejsem vítaný
Vezmi si vše, zanech v nás cit malinký
Vzpomeň na to, čemus věřit nemohla
Nevysněné splněné sny během kmitu
Má dárcovská hloupost se roznemohla
Chvíle s tebou byly víc, než co zbyly tu
Není kam směrovat můj nekonečný cit
Zhroucený, samotný na kolenou v trní
Jestrdej…smět Tě čerstvoučce políbit
Byli jsme, dámo asi až příliš opatrní…
Vstávám z upocených důlků paland
S vědomím co mám a mít nemusel
Mám tě, byl to sen živě opravdový
Ze sna zbyl mi křečový kontraband
Jsi má nevinná, v které já něhu sel
Už ke mně přibíháš-úsměv medový
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)