Krácení
Anotace: Když jsem balil v lázních kufry, tak mě to napadlo
Krátí se to krátí,
smělé plány se hatí.
Krátí se to krátí,
aj pro orgány to platí.
Krátí se to krátí,
co bylo, navždy se ztratí.
Krátí se to krátí,
Však vzpomínky se vrátí,
krácení pro ně neplatí
Přečteno 257x
Tipy 5
Poslední tipující: Házté, NikitaNikaT., CorrimsonTom, Zasr. romantik
Komentáře (2)
Komentujících (2)