Mezi zrnky života
Anotace: ... v solničce duše
Přijala jsem
Tvůj nedělený úsměv,
světe
A já na Tebe
řvu
tichem bolesti
Patlám Tě
nektarem
svého srdce
Třeba je ten život
úplně v něčem jiném?
A v kosočtverci lásky
žádné otazníky neexistují...
Jen krabičky
neotevřených odpovědí
Pečeť
tlejících kousků duše
je možná v soláru
A štěstí
je možná v solničce na stole
s paprskem slunce
za oknem...
Přečteno 387x
Tipy 36
Poslední tipující: ziriant, drsnosrstej kokršpaněl, Quigleika, Modrý Adept, ni.va, simsa, Kapka, G.P., vapiti, Holis, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)