Narození..
Je to jako bych se poprvé postavila na nohy,
Jako bych přepsala nezaměnitelné boží slohy.
Kamkoliv jdu a cokoliv udělám záleží na mně,
Na mých myšlenkách, už nikdy na tmě.
Důvodem jsi Ty, naděje.
Důvodem jsi ty, ač se nic hmotného neděje.
Jsi jako z mrtvých vstání,
Žádná maska se před tebou neubrání.
Ty, naději, jsi zase tady,
Nyní s ničím a se vším všady.
Dodáváš inspiraci k vědění,
Leč už na tom nic těžkého není.
Kdysi snad jako sen vše bylo,
O harmonické naději se mi jen snilo.
Nyní, když vše uzrálo v zahojení,
Se mi svět zas opět v krásu mění.
Přečteno 265x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)