Nový den
Anotace: ...pocit, jenž dotkl se přítomností...
Cáry mraků na obloze
jako roztrhaný závoj
posetý hvězdami
co ruší samotu
světlo osamělých
pouličních lamp v odraze
hladin vod na zemi
tiše plaší temnotu
a tma noci vzdálená
do spárů svých
uvěznila spánek
ticho náhle
křičí v šepotu
dne umírajícího
před půlnocí
rodí se
nový den...
Přečteno 334x
Tipy 33
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, STIMPRE, jedam, Vlk v rouše, WhiteSkull, Holis, Psavec, toužím.jít.dál, fab four, NikitaNikaT., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)