Anotace: ...noc prozářená svitem měsíce , někdy smutně usmívá se...
zvířenka: máš mě přečtenou i mezi řádky:-) naděje pomalu se snad rozechvěje
14.03.2009 13:50:00 | BLUE-from-the-NIGHT
Ó,paní..tohle Vaše Modropsaní...zachytí se drápkem jemně,rozezní strunu tklivou ve mně...och...:-)ale,bylo to jen na vteřinku,krátké,zaváhání...nahlížím meziřádkům pod peřinku...prý že nehřeje,...a je tam!...zase naděje...:-)
12.02.2009 23:40:00 | zvířenka