2x z mobilu
Anotace: ... dvě mini ...
Prosím Tě nežárli
ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ
Prosím Tě nežárli,
když zpívá si nebo tančí
jen tak pro sebe
je to modlitba-radost
pro Bytí,
pro Nebe
Prosím Tě nežárli -
nežárli na sebe
- - -
E.T. - echo
ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ
Ve všech střípcích mého bytí
jste pro mně důležitý
i Ty, i Ty, i Ty ...
Přečteno 386x
Tipy 47
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, tooc, malý lachtánek, fab four, lucajda89, Quigleika, Tekla, Iva Borecká, Manon.H, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)