Ekonomika chlopní a komor
Prstem ryju slova v Tvé temnoucí duši
Počínám si velmi hospodárně - sviť mi
Cítím, že si Tě proměním v kartuši
Pokládám slovocetky až tam v přítmí
Do Tvých limetkových očí bodnu ty své
Neuhneš, protože to prostě nezvládneš
Můj podbříšek s Tvým je protileh
Jak kuře v jogurtu- jsi má Bangladéš
Zaříkávač prostořekých pramenů v očích
Strništěm Ti drápnu krk, tepnu krčnicí
Jak dva sobi z Vodky ležíme v odpadcích
Medvědi s brčkem z Fruka v oku, kvičící
Promítáš mi své bohapusté sny, takám
Přepnu Tě na kanál „děvče nespi, zař“
Svět je nekonečno, když není kudy-kam
V Tvém bio-cyklu jsem vrchní hodinář
Čas paži v paži s Tebou trávím odhodlaně
Na meziplanetárních cestách nezpomaluj
Duše Tvá i vzhled odcizené z mladé laně
Prysk mé touhy zesil, zpět ke mně ventiluj
…podlahovou krytinou provlhá můj výron, když nejsem s Tebou já, ale „on“…
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)