Anotace: ...
Zařadila bych to spíše do citátů a myšlenek... jinak jednoduše: Velká pravda... realita. Někdo se pořekadlům, citátům, hříčkám usmívá... ale kolikrát už jsem viděla, že staré věci nereziví, víc a víc jsou pravdivé, jako by byly prostě pravidlem...
09.02.2009 23:29:00 | NikitaNikaT.
... znám to jako staré indiánské přísloví: nepoznáš bolest druhého člověka, neujdeš-li alespoň míli v jeho mokasínech. Ale názor dál už mám jiný. Barikády vyrůstají proto, že si každý myslí, jak je šíleně úžasný a jedině on jedinečný.
Život je normální každodenní boj zvířat - akorát, že jedni mají vyšší formu (to si myslí) a nosí šaty. A nebo si vztahují na sebe věci, které jim určeny nebyly. A k tomu směšná rivalita země jako plivátko neznamenající v globálu vůbec nic - nemusím pokračovat, že ne... Přineseš věc, druhej Tě napálí, pro kretény to neděláme, nebo jo?
09.02.2009 10:11:00 | rybí prdy