Jako oni
Anotace: Asi to tk je... :(
Život je strašná svině!
A láska je zmije,
kterou si na srdci hřeješ
a nakonec jen brečíš,kleješ..!
Lidé jsou vlastně převlečení démoni,
na tom nic nezměníš.
Musíš být jako oni,
jinak Tě zničí,ušlapou,víš?
I když si pak připadáš odporná,musíš být taky zlá!
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: Gemyni
Komentáře (2)
Komentujících (2)