Chudák
Anotace: Jen tak ze vzteku.
Vešels do mýho snu, kde tě nechci
Svatokrádež je stejnej hřích
Na cestě za nesmyslem zdech' jsi
Strom zastavil tě, když jsi pích'
Rozdíl mezi mnou a tebou?
Ty žereš z podlahy, já z nebe
Lidi jako ty brzo zhebnou
Já beru život ze sebe
Křik je marnej
Jako jsi ty
For you a bad day
Winning for me
Přečteno 313x
Tipy 7
Poslední tipující: WAYWARD, Štířice, Rbb
Komentáře (4)
Komentujících (4)