Vyznání

Vyznání

Anotace: to je pro jednoho supr kluka, který ale navždy zůstane mým nejlepším kamarádem!!!

Kamráda sem měla,
byl pro mne vším.
teď vím že jeho srdíčko jsem rozkopala,
teď už ho neslepím.

Je mi to líto,
mám ho stále ráda,
a myslím že on ví to,
ale už neposlouchá když říkám mu to nebyla zrada.

Asi si teď možná myslí,
že sem potvora co city nemá,
ale já cítím že jeho podpora,
byla by mi cizí.

Přesahovala hranici mezi přátelstvím a láskou,
a to pro mě nebylo přející.
Když sem věděla že tvůj polibek
by byl pro jinou ten na duši hřející.

I nadále si můj nejlepší přítel,
a doufám že jím i zůstaneš.
To však záleží jen na tobě,
snad mi jednou promineš.
Autor Darsie, 05.10.2005
Přečteno 690x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí