Anotace: Prastará...
Zřejmě dokážeme být stejní na pohled... čili asik něco z teho základu... je neměnné... to ostatní.. záleží už na každém...
09.02.2009 23:44:00 | NikitaNikaT.
Ano, četl jsem. Dnes je to tu drsné. A to dnes celý den svítilo sluníčko :-)
09.02.2009 21:25:00 | Jarin Kalin