Anotace: ...co tady čumíte, zkoušíte vzdechnout, copak si myslíte, že jsem chtěl zdechout?...
Pro národ hrdinou na druhém břehu...ale co, posloužil dobře a už se s ničím netrápí :-)
Malý srdíčko v těle chce na poplach bít,
a tobě ňák nejde pochopit, že musíš jít...
09.02.2009 20:09:00 | Chancer