život...
Anotace: Psala jsem ji kdysi dávno... Ale vlastně se nic nezměnilo
Proč život není pohádka kterou
by člověk s radostí žil
proč není pohárem z kterého by pil
a proč princezna nemá svého prince
proč do života nepřichází jí slunce
proč když má dobrou náladu
proč musí to mít závadu
proč závada vždy musí být
proč to není pohádka kde musí žít
proč se nekdo nezeptá "kam se podel úsměv?"
Přečteno 307x
Tipy 9
Poslední tipující: Isquieasuus, lucajda89, LucQa, Psavec, Vlk v rouše, Lilly Lightová, Jarin Kalin
Komentáře (4)
Komentujících (3)