V pondělí se nikomu nikam nechce, zvláště do roboty... pondělí, den, kdy je potřeba doplnit záboby... pondělí... všechno ostartuje, celý týden dění...
10.02.2009 11:37:00 | NikitaNikaT.
Každý den má cosi do sebe...Osobně pondělí moc nemusím, ale zajímavě popsáno ...
09.02.2009 20:49:00 | kikis