Putování letní nocí
A v létě jsem byla
Tulačkou
Na předměstí
Dávno po večerce
Viděla jsem svět
Jak jen sovy můžou
Za každým stéblem trávy
Byl jiný svět
Lidé z Kapky rosy
Mi mávali
Na sladké spaní
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., enigman, WAYWARD, Jarin Kalin, 6thSun
Komentáře (3)
Komentujících (3)