Bezbarevný svět
Anotace: dnes jsem tady četl pár s podobnou tematikou, takže trochu inspirace
černobílé myšlení
jako vynucený mrav
bez rozpaků se rodí
jako těžké kamení
i mohutný řeky splav
co na jaře mnohdy škodí
bezbarevný svět
jejich jediný cíl
ideologie tupá síla
pár nebezpečných vět
při nichž úsměv ustrnule shnil
na rtech jak když strom utne pila
Přečteno 316x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, Kornélie Viktoria, NikitaNikaT., Mbonita, WAYWARD, Jarin Kalin, voedor
Komentáře (2)
Komentujících (2)