Sobě sám otrokem
Anotace: a sám sobě pánem ...
Bezradným otrokem
vlastního sebe
cítím jak svírá mě
peklo i nebe
duše má vymáčklá
jak z formy bábovka
zažívá život
jak měkká pohovka
veškeré vzpoury
změkčí a ohladí
veškeré změny
s ní vůbec neladí
namlouvá jiným
a namlouvá sobě
smutek ten maskuje
ve veselém slově
ač sám to cítím
sobě si zapírám
ač po tom toužím
vždycky si upírám
vlastní to názory
vlastní to city
na vlastních názorech
bývají bity
mé já pak v stárnoucím těle
bezbranným otrokem
vlastního sebe
Přečteno 301x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Špáďa, Sandra_T, Flamy, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)