Myslím že strach z toho "něčeho", to je možná to jediné a poslední, co nás nutí dělat aspoň trochu to, co se dělat má. Dokud se obáváme, je to dobře.
10.02.2009 12:20:00 | Jana M.
jen žena - to by asi nešlo, to ty chlapy ještě podporuje v jejich nadřazenosti. Jsme slabé, zranitelné, křehké a vůbec, ale ne "jen ženy"
10.02.2009 10:59:00 | Markéta Hl.
Jaké pak..."jen žena"...vynech to jen!. Jsi žena a na to buď pyšná. A hříchy? Každý občas v něčem zhřeší, ale je důležité, když si ráno stoupneš před zrcadlo, aby jsi se mohla sama sobě podívat zpříma do očí a v duši měla dobrý pocit sama před sebou... :o)
10.02.2009 09:50:00 | labuť