Vánoční
Anotace: Trochu opožděně...
Ach jo
sám zase sám
sám se sebou na Vánoce se pohádám
už to znám
za samozřejmost to pokládám
Budu koukat z vokna ven
jak lidi choděj tam a sem
cejtim se jak trosečník
flaška je můj jediný společník.
Přečteno 646x
Tipy 3
Poslední tipující: Unyle Pěl, Kyška, Kubino 2
Komentáře (3)
Komentujících (3)