Anotace: Marnost nad marnost a všechno je marnost
ST! je za obsah, jakousi upřímnost, proje citů a pocitů... není za bolest, jistou beznaděj, smutek... který cítím, a dotýká se mě...
10.02.2009 21:48:00 | NikitaNikaT.
Někdo píše o radostech světských, někdo o jediné spravedlnosti na Světě. Opakuji poněkolikáté, že bych tam tak nespěchal a bratře V PSANÍ radši vína se s Tebou napil. Po tomto zmrtvění se dá zas vstát...
10.02.2009 16:05:00 | rybí prdy
V Knize Kazatel je sice psáno "Marnost nad marnost a všechno je marnost" ale on si jinak života docela užíval, jsou tam i jinačí rady. Báseň je samozřejmě pěkná.
10.02.2009 15:26:00 | Markéta Hl.
Pocit marnosti mě vytáčí do běla. Dobrý kousek, ale tip ti nedám, nemám marnost rád!
Ale jo, dám, abys neřek, že jsem škrt.
10.02.2009 15:21:00 | Zasr. romantik