Anotace: no podařil se sonet a bolí mě to i když to nikdo nemůže vidět... a pochopit prostě do mě jenom všichni jebou a zklamávají asi nějake blbe období
Inu, lidé jsou zlí, zklamali mne, a nejen mě určo, snad tisíckrát... A k těm pár veršům do básničky... povedená nadmíru :)
13.02.2009 19:31:00 | Johny Styx
jako básnička se ti to povedlo, ale pokud tím reaguješ na dnešní situaci (jakože asi ano), tak nevím, co k tomu mám napsat.Chápu, že jsme tě zklamaly, ale odpovídáš-li na to těmito slovy, trochu přeháníš. A pokud myslíš vážně to "nebudem my!," tak je to smutné... škoda... ráda jsem tě poznala... (přesto doufám, že to bylo napsáno jen v záchvatu obrovského zklamání, které jsem z části viděla cestou ze školy...)
10.02.2009 20:45:00 | mimozemšťan