Nerozhodnost?
Anotace: občasné pocity...
Obklopen davem a přesto sám,
takový pocit občas každý má.
Uprostřed stojí v černém lese
nadosah světlo, co vzdaluje se.
Plave v hlubokém oceánu,
zároveň plácá se v louži.
Neví co chce: Hledá snad slávu?
Možná jen po lásce srdce jeho touží.
Ve známém světě ztratil se…
Přečteno 328x
Tipy 5
Poslední tipující: 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)