Anotace: Všem do života "příběh" plný lásky, zdraví, štěstí a naděje ...
ST.. za sílu versu, za jejich hloubku, nikoli za bolest a smutek.. Rozumím ti...Jsem s tebou..
15.02.2009 17:12:00 | Caracol
Myšlenkové dílko, je to trchu něco jiného, než od Tebe čítávám... zdá se, že trošku jiný styl, ale za to líbí... přeji Ti, aby se vše vylepšilo... jak jen to půjde.
10.02.2009 20:47:00 | NikitaNikaT.
Krasne smutne ale ma draha pritelkyne...mysli na lasku, ktera Te ceka... a vsichni Ti ji tolik prejeme.
10.02.2009 20:41:00 | carodejka