mafie...
kosa zostra
sekla
další myšlenka zavražděna
čilý obchod s narkotiky
v ulicích plic
únosy do snů
lichvy citů
prostituce srdce…
hazardní hráč s chapadly
v kasíně těla chobotnice...
plazozpytec
co se nikdy neotočí
k sobě zády…
řezník i krejčí
logický pozitivista
s dechovým nástrojem z hlavy...
ze všech čerstvých pocitů
topinek král…
a zároveň
malý Toník
na houpacím koni
co by si pořád s mlýny hrál…
Přečteno 400x
Tipy 45
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, střelkyně1, jita.1965, Holis, poustevník Jirka, maena, Mario de Janiero, fab four, Helena Sládková, zvířenka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)