zima, oheň , láska
Anotace: první sonet (ze včerejška)
v krbu dřevo praská
a u ohně sedí on
černé oči, hlas jak zvon
a svou milou laská
já mezi nima
tiše v koutě sedím
na milence hledím
a je mi zima
v krbu dřevo praská
sem tam oheň sykne
a má platonická láska
se k jiné dívce tulí
je to velmi vtipné
já pláču a ona se culí
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: Míša S., Michelll, nejsembásník, Fighting Dreamer, Verena, angelicek
Komentáře (1)
Komentujících (1)