--Run away train--
Anotace: -- asi pomatení mysli nebo co :) --
Točím se točím,
Z mostu málem
Skočím.
Pod ním letí maličký vlak,
Zrak mě klame
Je to rezavý vrak!
Nekonečně dlouhé vagóny
--Nic--
a nikdo ho nedohoní.
Utíká a nikde nestaví.
Nemává.
Nezdraví.
Každý vagón jest jeho novým životem,
Na kolejích si připadá
Býti osamělým robotem..
Stále stejnou,
Trasou těžkou..
V zatáčkách se kola třesou
Koleje vagóny
Neunesou..
Točím se točím
Nad mostem svým
--Vykolejím??--
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Petbab, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)