Anotace: je to trošku z mýho života... ale u mě ten konec není zase tak jasnej, jako v tý básni.... ale tuším ho :( jsou to spíš moje pocity, protože tohle setkání je na reálnej život až moc krásný...
Kdyby se takový On dal potkat...prý takoví existují, je to krásný, uprostřed básničky se mi do očí hrnuly slzy pod návalem vzpomínek...
04.09.2009 22:48:00 | Dragoniana
cece, zivot se netoci jen kolem chlapu ON, on , on... malo poeticke na muj vkus, malo zvucnych obratu, za to zvucnych ON jsem tam nasla habakuk. oprav si hrubicku - pise se " chvili"
10.02.2009 22:40:00 | saddova